Митнически служители иззеха недекларирани 3150 парфюма, 75 кг тютюн за наргиле и 3 000

...
Митнически служители иззеха недекларирани 3150 парфюма, 75 кг тютюн за наргиле и 3 000
Коментари Харесай

Иззеха контрабандни стоки и 3 млн. стикери, наподобяващи украински бандероли

Митнически чиновници иззеха недекларирани 3150 парфюма, 75 кг тютюн за наргиле и 3 000 000 стикери , наподобяващи украински акцизни бандероли за тютюневи произведения, оповестиха от Агенция " Митници ".
 Агенция " Митници "
Контрабандните стоки са открити на Митнически пункт " Лесово " в микробус с пасажери при щателна митническа инспекция. На 11 февруари  транспортното средство с молдовска регистрация идва на входящо трасе от Турция по направление за Молдова през България. 

В него пътуват водач с двойно българско и молдовско поданство и трима пасажери - молдовски жители , които декларират, че не транспортират нищо за обявление.

При осъществената митническа инспекция в товарното помещение на микробуса са открити 12 кашона с 3 млн. стикери , наподобяващи акцизни бандероли за тютюневи изделия с надписи на украински език, както и 3150 парфюма с обозначения на световноизвестни марки. 
 Агенция " Митници "
В хода на контролните дейности в салона на транспортното средство са открити и недекларирани 75 пакета с по един кг тютюн за наргиле от разнообразни търговски марки без български акцизен бандерол.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, което се организира от проверяващ митнически контрольор под надзора на Окръжната прокуратура в Ямбол.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР